Coach Partners blijft groeien en innoveren

Coach Partners > Algemeen > Coach Partners blijft groeien en innoveren

(Artikel verschenen in het magazine Ondernemers op 28/04/2017)

Coach Partners met hoofdkantoor in Kortrijk, breidde recent zijn activiteiten uit tot de provincie Antwerpen. De autocar- en autobusonderneming wil in de toekomst inzetten op Office on Wheels en laat een nieuwe wind waaien door haar reisbureau Viamundi.

De activiteiten van Coach Partners strekken zich uit van ‘geregeld’ vervoer voor De Lijn, over ‘bijzonder geregeld’ vervoer voor scholen en bedrijven tot ‘ongeregeld’ vervoer, met een autocar met chauffeur. De groep is vertegenwoordigd in West-Vlaanderen (Kortrijk en Roeselare). Oost-Vlaanderen (Oudenaarde, Lede bij Aalst) en Vlaams-Brabant (Affligem, Boortmeerbeek). Recent werd de actieradius uitgebreid tot Antwerpen, met nieuwe vestigingen in Turnhout en Verrebroek. De strategie van diversificatie en geografische spreiding deed het aantal medewerkers oplopen tot 350 en de vloot tot 275.

“in de toekomst willen we inzetten op het innovatieve en mobiliteitsvriendelijke project ‘office on wheels'”, zegt directeur Luc Popelier. “De kantoorbus laat werknemers toe om aan boord van een bus te werken alsof ze op kantoor zouden zijn. Zo’n bus heeft alle nodige zit- en werkruimte en faciliteiten, van koffie tot connexctiviteit. Reistijd wordt werktijd. Het concept is er, nu moeten bedrijven en werknemers warm gemaakt worden.”

Reisbureau Via Mundi van Coach Partners stapte af van zijn klassieke reisbureau-activiteit. Voortaan wordt vanuit Kortrijk en Lede met een steeds geactualiseerd vast aanbod en reizen op maat gefocust op gesloten groepen en bedrijven, onder de slogan “ik beleef meer in groep’. Vandaar ook de eerste deelname aan de Bedrijven Contactdagen dit najaar. (MD – Foto Hol)

 

Reacties zijn gesloten.