Coach Partners > Algemeen > Leerlingen Europese School Ukkel voortaan 100% elektrisch naar school

 

Leerlingen Europese School Ukkel voortaan 100% elektrisch naar school

Voortaan worden de leerlingen van de Europese school te Ukkel op een milieuvriendelijke manier van en naar school gebracht.
Met deze eerste 100% elektrische bus toont Coach Partners de weg naar de duurzame en emissie-neutrale mobiliteit van de toekomst.

Nog maar het begin
Coach Partner groeit en bouwt bijgevolg verder aan z’n ecologische strategie binnen de groep.
Eind april komt er een tweede 100% elektrische bus en zijn de onderhandelingen voor de aankoop van een derde bus gestart .

Vandaag reeds op goede weg naar ‘the next level mobility’
Naast de inzet van 100% elektrische bussen voldoet vandaag trouwens 70% van hun vloot aan Euro 6, de hoogste norm op het vlak van emissie die door de Europese unie werd ingevoerd. Tevens beschikt Coach Partners over een CNG-bus, die op biogas rijdt.

Bert Desmet – CEO Coach Partners (links op de foto): “Coach Partners heeft zich tot doel gesteld om een gepast antwoord te hebben op de vervoersvragen van iedere klant . Nu de maatschappelijke vraag naar emissieloos rijden zich aandient , willen wij ook hier voor de juiste expertise opbouwen. “

Yves Delaere – Gedelegeerd Bestuurder Coach Partners (rechts op de foto): “Vandaag, 18/01/2021, is de eerste 100% elektrische bus van Coach Partners gestart, een mijlpaal die ons naar ‘the next level’ zal brengen. De evolutie naar 100% elektrische bussen is niet meer te stoppen, wie vandaag niet bereid is te investeren en leergeld te betalen, zal morgen de bus missen”

Emissie-neutrale bussen. Van bij ons.
Kiezen om met zowel Belgische als andere Europese constructeurs samen te werken laat toe onze expertise op vlak van personenvervoer te delen zodoende de technologie te verfijnen en af te stemmen op onze activiteiten.

Filip Malefason, Managing Director van VDL Bus & Coach Belgium: “De ambitie van Coach Partners en de Europese School Ukkel om scholieren op een milieuvriendelijke manier naar school te brengen ondersteunen wij van ganser harte. Voor de jongere generatie is het eigenlijk vanzelfsprekend dat een bus elektrisch rijdt. Zij zijn zich meer dan ooit bewust van de gevolgen van schadelijke uitlaatgassen voor het milieu. Als pionier op het gebied van elektrisch vervoer in Europa streven wij altijd naar oplossingen die bijdragen aan gezondere en prettigere leefomgevingen. Met inmiddels bijna 800 bussen in bijna 10 landen en dagelijks meer dan 150.000 kilometers in vele Europese steden en regio’s is de magische grens van 100 miljoen elektrische kilometers in zicht.”

Klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan?
Coach Partners blijft groeien en is vandaag klaar om makkelijk in te spelen op elke vraag van personenvervoer in België. Of het nu gaat om dagelijkse pendeldiensten voor bedrijven en scholen of ritten op afspraak voor groepen en verenigingen, Coach Partners staat steeds garant voor veilig, betrouwbaar én betaalbaar vervoer.

 

Bus huren voor jouw bedrijf, school of vereniging?

 

Reacties zijn gesloten.