• nl
  • en
  • fr

Groepen + Verenigingen

Coach Partners > Aanbod > Groepen + Verenigingen

BUSSEN VOOR GROEPEN EN (JEUGD)VERENIGINGEN

 

Bussen voor excursies en daguitstappen

Wil je als vereniging, familie of vriendengroep een bus huren? Coach Partners is al jarenlang gespecialiseerd in het vervoeren van groepen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Henegouwen. Met autocars met plaats voor 20 tot 92 personen en verschillende prijsklassen kunnen we makkelijk inspelen op je noden. Ook op vlak van luxe en comfort.

 

Op pad met vrienden en familie

Organiseer je zelf een uitstap met je vereniging of groep? Of ben je op zoek naar een leuke geplande excursie? Sowieso ben je aan het juiste adres. Vraag een offerte voor je eigen trip of ontdek de verrassende daguitstappen die we voor je uitstippelen. Zowel voor een dagreis als een meerdaagse reis zorgen we voor aangepast vervoer en omkadering. Vraag je offerte.

 

Ook voor minder mobiele mensen

Ook wie minder mobiel is, geniet van zijn of haar vrijheid. Voor rolstoelgebruikers beschikken we over aangepaste autocars. Zodat ook zij comfortabel reizen met de groep of vereniging. Elke autocar is ook eenvoudig uit te rusten met een aanhangwagen. Zo neem je makkelijk fietsen of rolstoelen mee op je uitstap, of ander extra materiaal.

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >