• nl
  • en
  • fr

Over Ons

Coach Partners > Over Ons

COACH PARTNERS: PERSONENVERVOER OP MAAT

 

Voor bedrijven, scholen, groepen & verenigingen

Met ongeveer 500 bussen en autocars, 600 medewerkers en 10 vestigingen (8 in Vlaanderen en 2 in Wallonië) is Coach Partners vandaag klaar om makkelijk in te spelen op elke vraag van personenvervoer in België. Of het nu gaat om dagelijkse pendeldiensten voor bedrijven en scholen of ritten op afspraak voor groepen en verenigingen, Coach Partners staat steeds garant voor veilig, betrouwbaar én betaalbaar vervoer.

 

Modern wagenpark. Van bij ons.

Coach Partners is het resultaat van een fusie van vier reisorganisaties. Door de knowhow en het wagenpark van verschillende familiebedrijven te combineren, bieden we een flexibele service en de juiste kwaliteit voor de beste prijs.  Om onze passagiers een comfortabele reis zonder zorgen te garanderen, investeren we elk jaar in het vernieuwen van onze bussen en autocars.

 

Generaties aan expertise

Personenvervoer en reisorganisatie zijn de twee sterke punten van Coach Partners. Dat is niet toevallig. Aan de basis van het autocarbedrijf liggen Flandria Cars uit Langemark, Ideal Cars Toerisme uit Passendale, De Vlaschaard uit Kortrijk en De Laere, Popelier & Desmet Partners uit Roeselare. Stuk voor stuk familiebedrijven die hun jarenlange ervaring op vlak van autocars, reisorganisatie, reisbureau, schoolbussen en lijnbussen bundelen om onze passagiers nog beter te bedienen.

 

The Next Level: Duurzame en emissie-neutrale mobiliteit

Om aan de maatschappelijk vraag van duurzame en emissie-neutrale mobiliteit te voldoen en een gepast antwoord te hebben op de vervoersvragen van iedere klant, kiest Coach Partners om te investeren in de uitbouw van z’n ecologische strategie om op termijn een omschakeling te maken naar zo veel mogelijk emissie-neutrale bussen.

Ontdek hier onze weg naar duurzame en emissie-neutrale mobiliteit

 

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >