• nl
  • en
  • fr

Over Ons

Coach Partners > Over Ons

COACH PARTNERS: REIZEN MET ERVARING

 

Voor reizigers en passagiers

Met ruim 400 bussen en autocars, 600 medewerkers en 7 vestigingen in Vlaanderen en 2 vestigingen in Walloniƫ is Coach Partners een bekend autocarbedrijf. Sinds 2008 vervoeren we dagelijks honderden passagiers en reizigers. Zowel voor scholen, verenigingen, bedrijven als groepen.

 

Modern wagenpark

Coach Partners is het resultaat van een fusie van vier reisorganisaties. Door de knowhow en het wagenpark van verschillende familiebedrijven te combineren, bieden we een flexibele service en de juiste kwaliteit voor de beste prijs. Dat doen we met een recent wagenpark. Om onze passagiers een comfortabele reis te garanderen, investeren we elk jaar in het vernieuwen van onze bussen en autocars.

 

Generaties aan expertise

Personenvervoer en reisorganisatie zijn de twee sterke punten van Coach Partners. Dat is niet toevallig. Aan de basis van het autocarbedrijf liggen Flandria Cars uit Langemark, Ideal Cars Toerisme uit Passendale, De Vlaschaard uit Kortrijk en De Laere, Popelier & Desmet Partners uit Roeselare. Stuk voor stuk familiebedrijven die hun jarenlange ervaring op vlak van autocars, reisorganisatie, reisbureau, schoolbussen en lijnbussen bundelen om onze passagiers nog beter te bedienen.

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >