• nl
  • en
  • fr

Bussen voor bedrijven

Coach Partners > Aanbod > Bussen voor bedrijven

Een bus huren voor jouw bedrijf

Een bus voor elke gelegenheid

Trek je er met je personeel of medewerkers op uit? Of u nu het jaarlijkse bedrijfsevenement met 400 werknemers organiseert of een uitstap organiseert voor 30 collega’s, het busvervoer is vaak het begin en het einde van het evenement. Wij begrijpen het belang hiervan en zorgen dan ook dat jij en jouw groep zonder zorgen op jullie volgende bestemming aankomen.

Een bus huren bij Coach Partners voor vlot vervoer van en naar het evenement is dan ook makkelijk én kan volledig op maat van jouw wensen.
Onze vriendelijke chauffeurs staan klaar om van zowel de heen – als terugreis een onvergetelijke ervaring te maken. Nemen jullie fietsen of extra koffers mee? Dan pikken we één van onze aanhangwagens aan. Of zijn er sommige collega’s minder mobiel? Geen zorgen, ook zij kunnen comfortabel mee met bv. onze liftcar.

Speciale verzoeken tijdens de rit of alvast beginnen met een hapje en een drankje tijdens het instappen? Veel is mogelijk.


Pendeldienst voor bedrijven

Komen veel werknemers met de trein naar het werk? Of heb je veel werknemers die uit dezelfde regio komen? Misschien kan een pendeldienst met een bus van aan het station of een carpoolparking een meerwaarde betekenen. Niet alleen zal het de motivatie en verbondenheid tussen jouw werknemers verhogen, ook draag je als bedrijf bij aan een duurzame mobiliteit door in te zetten op gedeeld transport.

Met 10 vestigingen verspreid over België kunnen we makkelijk pendeldiensten inschakelen bij jou in de buurt.

Het vervoer van jouw werknemers van en naar het werk laten verzorgen door Coach Partners? Dat is kiezen voor veilig, comfortabel en betaalbaar vervoer op maat van jouw wensen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een bus die modern en technisch piekfijn in orde is.
  • Een chauffeur die jou en jouw medereizigers in alle luxe en met respect voor rij- en rusttijden op hun bestemming brengt.
  • Een rijdend avontuur volledig afgestemd op jouw programma van de dag

Groepsreizen voor bedrijven

Verwen je klanten, personeel of verkopers. We werken samen met jou een groepsreis of incentive op maat van jouw wensen uit. Vertel ons wat je wil doen, wij zorgen voor de uitwerking. Niet alleen brengen we je op een aangename manier ter plaatse, we stellen een volledig dagprogramma voor je samen. Met ervaren reisleiders, lekkere restaurants, een verrassende overzetboot, een museumbezoek, een uitdagende activiteit en noem maar op.

Ontdek zelf hoe je meer beleeft in groep