• nl
  • en
  • fr

Schoolbussen

Coach Partners > Wagenpark > Schoolbussen

MET DE BUS NAAR SCHOOL

 

De schoolbus: veilig en voordelig

Doe een beroep op onze vloot betaalbare schoolbussen voor jouw busvervoer. In Vlaanderen beschikt Coach Partners over 180 bussen voor schoolvervoer. Die bieden plaats aan heel wat leerlingen. De capaciteit varieert tussen 14 plaatsen tot 63 plaatsen. Onze schoolbussen zijn ideaal voor onderwijsinstellingen waar veiligheid en prijs primeert. Vraag een offerte of reserveer jouw schooluitstap meteen.

apollo voor zij
schoolbussen van Viamundi voor schoolvervoer

Uitstap met de klas

Of het nu om een schoolreis gaat, zwembadtransport, een busreis richting bosklassen of sportklassen: met de schoolbussen van Coach Partners ga je met grote en kleine klassen comfortabel en betaalbaar op uitstap. Zowel voor lagere scholen als middelbare scholen.

 

Bijzonder geregeld vervoer

Ook bijzonder geregeld vervoer bespreken we graag met jou. Onze ervaren chauffeurs zijn geroutineerd om leerlingen op te pikken en thuis te brengen langs vaste dagelijkse routes. Dat doen we in heel wat regio’s en provincies als West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Met vestigingen in Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde, Lede, Affligem, Boortmeerbeek, Turnhout en Dottignies rijden onze bussen ook bij jou in de buurt.

Verder in ons wagenpark:

Autocars

Van luxe autocar tot VIP-minibus

Aanhangwagens

Ruimte voor fietsen of extra bagage