• nl
  • en
  • fr

Scholen

Coach Partners > Aanbod > Scholen

DAGELIJKS VERVOER VAN EN NAAR SCHOOL

 

Opstappen! De schoolbus vertrekt…

Zijn de leerlingen te jong om te fietsen, is de school te ver of is er amper openbaar vervoer in de buurt? Coach Partners organiseert samen met jouw school een dagelijkse busdienst. Zo worden alle leerlingen elke dag stipt opgehaald en veilig terug thuis gebracht. Een dagelijkse bus van en naar school gebeurt in overleg met het schoolbestuur. Uiteraard passen we ons aan jouw schooluren aan. Vraag meer info.

 

Met de bus naar het zwembad

Een wekelijkse rit naar het zwembad of een extra bus voor een speciale schoolactiviteit? Coach Partners zorgt dat alle leerlingen op tijd aanwezig zijn. Dat is leuk voor de leerkrachten, leerlingen én ouders. Want een schoolbus huren is voordelig, veilig en een plezant avontuur voor kinderen. Vraag een offerte.

 

Schoolreis met de bus

Een bus huren voor bosklassen, sportklassen of schoolreis? We helpen je graag voor een zorgeloze uitstap. Dat kan zowel voor een dagreis met lagere schoolkinderen, een excursie met leerlingen uit het middelbaar onderwijs als een meerdaagse reis met studenten. Ons wagenpark biedt heel wat mogelijkheden voor grote en kleine klassen. Vraag een offerte voor jouw schoolreis.

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >