• nl
  • en
  • fr

Referenties

Coach Partners > Referenties

REFERENTIES VOOR VERENIGINGEN, SCHOLEN EN BEDRIJVEN

 

Verenigingen in goede handen

Met ruim 218.000 leden is OKRA de grootste vereniging voor 55-plussers van het land. De vele afdelingen in Vlaanderen organiseren elke week uitstappen en activiteiten. Coach Partners zorgt voor een vlot vervoer voor heel wat afdelingen. Idem voor 45.000 aangesloten gezinnen bij Pasar. De socio-culturele vereniging richt reizen, vakanties en toeristische uitstappen in en doet graag een beroep op onze diensten.

 

Scholen met vertrouwen

Lagere scholen en middelbare scholen rekenen elke dag op Coach Partners voor het veilig ter plaatse brengen van leerlingen. Zowel voor daguitstappen, schoolreizen als een dagelijkse schoolbusdienst. Zowel in Brugge als in Leuven , in Doornik als in Gent stappen kinderen en leerlingen dagelijks op een van onze schoolbussen.

 

Toptransport voor topsporters

Topsporters verdienen de beste zorgen. Zeker als ze zich moeten verplaatsen voor wedstrijden. Coach Partners is de officiƫle busmaatschappij voor zowel voetbalclub KV Kortrijk als volleyclub Knack Roeselare. Onze luxe autocars brengen de spelers en trainers veilig en in optimale vorm tot in het stadion.

 

Vraag meer referenties

Wil je graag meer voorbeelden en referenties van onze succesvolle samenwerking met private of publieke instellingen? Bel ons. We vertellen je graag en met veel trots voor welke bedrijven, verenigingen en scholen we op regelmatige basis uitrijden.

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >