• nl
  • en
  • fr

COACHPARTNERS BRENGT JE IN VERVOERING

Huur een autocar of bus bij Coachpartners, beleef een reis

Trek er met je groep, bedrijf, school of vereniging op uit en laat je rijden. Geniet van de busrit in een van onze comfortabele autocars of betaalbare schoolbussen. Bij Coach Partners huur je niet enkel een bus met professionele chauffeur, je beleeft een aangename uitstap met je groep. Als ervaren autocarbedrijf bedienen we je op je wenken: veilig, flexibel en voordelig.

Busvervoer op maat

BUSSEN EN AUTOCARS IN VLAANDEREN

Met vestigingen in Bouillon (NIEUW!), Turnhout, Dottignies, Affligem, Boortmeerbeek, Lede, Oudenaarde, Roeselare en Kortrijk is Coach Partners als autocarbedrijf actief in 6 provincies: Luxemburg, Antwerpen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met een uitgebreid, modern en veilig wagenpark spelen we flexibel in op elke vraag van personenvervoer.

Vraag hier uw offerte aan >

AUTOCAR OF BUS HUREN BIJ COACHPARTNERS

Wil je graag veilig en op een flexibele manier met je school, vereniging of bedrijf naar je bestemming? Coachpartners is je betrouwbare partner voor elk personentransport per autobus of autocar. Met ruim 400 bussen en autocars van Coachpartners op de weg, heb je ons vast al eens opgemerkt. Een modern wagenpark, verschillende generaties aan expertise en vriendelijke ervaren chauffeurs maken je reis helemaal geslaagd. Wil je graag weten wat het kost om met je groep vervoerd te worden? Vraag dan geheel vrijblijvend hier je Coachpartners offerte aan >>

GROEPSREIZEN EN INDIVIDUELE REIZEN BIJ VIAMUNDI

Wil je graag met vrienden, familie of medewerkers op een onvergetelijke uitstap? Bij Viamundi organiseren we een groepsarrangement waar jullie nog lang zullen over napraten. Een dag of meerdaagse op jullie lijf geschreven, met oog voor de dingen die echt bij jullie passen. Met lekker eten, toffe activiteiten en ontdekkingen. Kortom, een unieke beleving die blijft nazinderen. Want een reisarrangement helemaal op maat van jullie gezelschap, daar zijn we écht sterk in! Vraag daarom zeker naar onze à la carte belevingen. En voor de kant en klaar programma’s krijg je nu ook gratis onze Viamundi Inspiratiegids toegestuurd. Ga hier naar de website van Viamundi >>

OFFICE ON WHEELS KANTOORBUS BOEKEN

Ben je die eindeloze files beu en wil je graag je pendeltijd nuttig besteden? Neem dan onze kantoorbus! Dat is je ‘rijdend kantoor’ dat je pendeltijd omzet in werktijd. Stap op onze bus en maak gebruik van de stabiele WIFI, voldoende persoonlijke ruimte en tafelblad en alle voorzieningen om rustig te kunnen werken op je laptop. We kunnen zelfs zorgen voor een printer en presentatiescherm of de bus omvormen tot vergaderruimte. Kortom, geen tijd meer kwijt in de file en comfortabel aankomen op je werkplek.  Dat is fijn!