• nl
  • en
  • fr

GEREGELD VERVOER

Betrouwbaar

Op vaste tijdstippen

ZONDER ZORGEN

OP JOUW VOLGENDE BESTEMMING

Als groep of vereniging een uitstap gepland of als bedrijf nood aan een pendeldienst? Of eerder als school op zoek naar een dagelijkse busdienst of wekelijkse rit naar de sporthal of zwembad? Voor veilig en betrouwbaar vervoer op vaste tijdstippen of flexibele ritten op afspraak, helpen we je graag verder.

Een bus huren bij Coach Partners?

Dat is kiezen voor veilig, comfortabel en betaalbaar vervoer op maat van jouw wensen

GELEGENHEIDSVERVOER

Flexibel

Op afspraak

DUURZAAM PERSONENVERVOER. VAN BIJ ONS.

Met vestigingen in Bouillon, Turnhout, Affligem, Boortmeerbeek, Lede, Oudenaarde, Roeselare en Kortrijk is Coach Partners als autocarbedrijf actief in 5 provincies: Luxemburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met een uitgebreid, modern en veilig wagenpark spelen we flexibel in op elke vraag van personenvervoer.

 

 

 

 

ZELF ACHTER HET STUUR VAN EEN BUS?

Door de snelle groei en toename van onze werkzaamheden, zijn wij steeds op zoek naar extra medewerkers. Verken je graag de wereld of je omgeving en hou je van veel afwisseling?

Als chauffeur bij Coach Partners is elke dag en elke rit anders, zit je altijd op de eerste rij en blink je uit in het helpen en begeleiden van mensen.

Doordat je regelmatig ’s avonds , in het weekend of op een feestdag werkt, geniet je tijdens de week als compensatie trouwens van meer vrije tijd voor jezelf of met je gezin en kinderen.

Een job bij Coach Partners: jouw volgende bestemming?

GROEPSREIZEN EN INDIVIDUELE REIZEN BIJ VIAMUNDI

Trek erop uit met je bedrijf, school, groep of vereniging en maak er een onvergetelijke dag van.

Gezellig, grappig, culinair, leerrijk, actief of à l’aise: samen wordt je groepsreis een ware gebeurtenis. Open deuren die anders gesloten blijven, ontdek verborgen geheimen en uitzonderlijke locaties, beleef bijzondere rondleidingen achter de schermen en heerlijke proeverijen die enkel in gezellig gezelschap mogelijk zijn.