• nl
  • en
  • fr

ZONDER ZORGEN OP JOUW BESTEMMING

Als groep of vereniging een uitstap gepland of heb je als bedrijf nood aan een pendeldienst? Of ben je eerder als school op zoek naar een dagelijkse busdienst of wekelijkse rit naar de sporthal of zwembad? Door onze jarenlange ervaring bieden we jou veilig en betrouwbaar vervoer op vaste tijdstippen of flexibele ritten op afspraak.

Een bus huren bij Coach Partners?

Dat is kiezen voor veilig, comfortabel en betaalbaar vervoer op maat van jouw wensen

DUURZAAM PERSONENVERVOER. VAN BIJ ONS.

Met vestigingen in Bouillon, Turnhout, Dottignies, Affligem, Boortmeerbeek, Lede, Oudenaarde, Roeselare en Kortrijk is Coach Partners als autocarbedrijf actief in 6 provincies: Luxemburg, Antwerpen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met een uitgebreid, modern en veilig wagenpark spelen we flexibel in op elke vraag van personenvervoer.

ZELF ACHTER HET STUUR VAN EEN BUS?

Door de snelle groei en toename van onze werkzaamheden, zijn wij steeds op zoek naar extra medewerkers. Verken je graag de wereld of je omgeving en hou je van veel afwisseling?

Als chauffeur bij Coach Partners is elke dag en elke rit anders, zit je altijd op de eerste rij en blink je uit in het helpen en begeleiden van mensen.

Doordat je regelmatig ’s avonds , in het weekend of op een feestdag werkt, geniet je tijdens de week als compensatie trouwens van meer vrije tijd voor jezelf of met je gezin en kinderen.

Een job bij Coach Partners: jouw volgende bestemming?

OFFICE ON WHEELS KANTOORBUS BOEKEN

Ben je die eindeloze files beu en wil je graag je pendeltijd nuttig besteden? Neem dan onze kantoorbus! Dat is je ‘rijdend kantoor’ dat je pendeltijd omzet in werktijd. Stap op onze bus en maak gebruik van de stabiele WIFI, voldoende persoonlijke ruimte en tafelblad en alle voorzieningen om rustig te kunnen werken op je laptop. We kunnen zelfs zorgen voor een printer en presentatiescherm of de bus omvormen tot vergaderruimte. Kortom, geen tijd meer kwijt in de file en comfortabel aankomen op je werkplek.  Dat is fijn!

GROEPSREIZEN EN INDIVIDUELE REIZEN BIJ VIAMUNDI

Trek erop uit met je bedrijf, school, groep of vereniging. Samen ontdek je net dat tikkeltje meer en maak je er een onvergetelijke dag van.

Gezellig, grappig, culinair, leerrijk, actief of à l’aise: met elkaar als bondgenoot wordt je groepsreis een ware gebeurtenis. Een uitdagend dagje dat lang voor herinneringen zorgt. Het openen van deuren die anders gesloten blijven, het ontdekken van verborgen geheimen en uitzonderlijke locaties, het ervaren van exclusieve verhalen, bijzondere rondleidingen achter de schermen en heerlijke proeverijen die enkel in gezellig gezelschap mogelijk zijn.