• nl
  • en
  • fr

Autocars

ZALIG REIZEN IN EEN LUXE AUTOCAR

 

Van luxe autocar tot VIP-minibus

Geniet van een comfortabele busreis in één van onze luxe autocars. Met een vloot van ruim 50 touringcars kies je een luxebus of slaapbus op maat van jouw groep. Van een elegante minibus met 16 plaatsen tot een volledig uitgeruste dubbeldekker van 92 personen. Volg het voorbeeld van de voetballers van KV Kortrijk of de volleyballers van Knack Roeselare: ook zij laten zich rijden door onze professionele chauffeurs en onze luxe autocars.

Minicar

16 plaatsen

VIP Midicar “Viamundi”

33 plaatsen

Luxe Autocar

50 plaatsen

VIP Midicar ***

36 plaatsen

Luxe Autocar

54 plaatsen

Spelersbus KVK

43 plaatsen

Luxe 3-asser

60-62 plaatsen

Dubbeldekker

82/85/92 plaatsen

Liftcar

54 plaatsen

Comfort van het hoogste niveau

Reis in stijl en alle comfort. Onze luxe autocars zijn uitgerust voor jouw gemak: airco, verstelbare relaxzetels, luchtvering, dubbele beglazing, digitale satelliettelevisie, koelkast, radio- en cd-speler, dvd-speler met flatscreen-schermen en toilet. De wagens hebben voldoende beenruimte alsook voldoende bagageruimte. Indien het wat meer moet zijn beschikken we ook over skibakken en aanhangwagens.

 

Veiligheid primeert

Laat je zorgeloos rijden in een touringcar. Elk jaar investeren we in het vernieuwen van ons wagenpark voor jouw comfort en veiligheid. Als erkende busmaatschappij houden we ons strikt aan de Europese regels voor rij- en rusttijden van de chauffeurs.

Verder in ons wagenpark:

SCHOOLBUSSEN

De schoolbus: veilig en voordelig

AANHANGWAGENS

Ruimte voor fietsen of extra bagage