• nl
  • en
  • fr

Bedrijven + B2B

Coach Partners > Bedrijven + B2B

AUTOCARS VOOR BEDRIJFSUITSTAPPEN

 

De snelste weg voor je bedrijf

Trek er met je personeel of medewerkers op uit. Met een ruim aanbod van bussen, van luxe autocar tot budget autobus, brengen we je op eenvoudige vraag op elke locatie. Ook voor meerdaagse uitstappen en citytrips. Sowieso kan iedereen mee op teambuilding of bedrijfsuitstap. Op simpel verzoek breiden we de autocar uit zodat ook fietsen of extra koffers mee kunnen, of maken we de autocar ook toegankelijk voor minder mobiele werknemers.

 

Office On Wheels

Ben je die eindeloze files beu en wil je graag je pendeltijd nuttig besteden? Neem dan onze kantoorbus! Dat is je ‘rijdend kantoor’ dat uw pendeltijd omzet in werktijd. Stap op onze bus en maak gebruik van de stabiele WIFI, voldoende persoonlijke ruimte en tafelblad en alle voorzieningen om rustig te kunnen werken op je laptop. We kunnen zelfs zorgen voor een printer en presentatiescherm of de bus omvormen tot vergaderruimte. Kortom, geen tijd meer kwijt in de file en comfortabel aankomen op je werkplek.  Klik hier om jouw OfficeOnWheels te boeken >>

 

Pendeldienst voor personeel>>

Coach Partners is ervaren in het vervoeren van werknemers. We houden rekening met je wensen, noden en timing om het personeelsvervoer van je firma of bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen. Onze bussen met professionele en stipte chauffeurs pendelen tussen verschillende bedrijfsvestigingen of zorgen voor een collectieve rit van of naar station of luchthaven. Dankzij het ruime wagenpark en vestigingen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Henegouwen spelen we flexibel in op elke vraag. Contacteer ons voor meer info.

 

Groepsreizen voor bedrijven

Verwen je klanten, personeel of verkopers. Als organisatie- en reisbureau stippelt Coach Partners samen met jou een groepsreis of incentive op maat uit. Vertel ons wat je wil doen, wij zorgen voor de uitwerking. Tot in de puntjes. Niet alleen brengen we je op een aangename manier ter plaatse, we stellen een volledig dagprogramma voor je samen. Met ervaren reisleiders, lekkere restaurants, een verrassende overzetboot, een museumbezoek, een uitdagende activiteit en noem maar op. Ontdek het zelf.

Wil je graag een totaalpakket?
Ontdek onze viamundi reizen >