Coach Partners > Over Ons > Duurzame en emissie-neutrale mobiliteit

The Next Level of Mobility

De weg naar duurzame en emissie-neutrale mobiliteit

Coach Partners groeit en dit vertaalt zich in een verdere uitbouw van de ecologische strategie binnen de groep.


De 1ste Europese 100% elektrische bus is nog maar het begin

Naast de ingebruikname van de eerste Europese 100% elektrische bus, wordt er eind april een tweede bus aan onze elektrische vloot toegevoegd en zijn de onderhandelingen voor de aankoop van een derde bus gestart.

Naast de inzet van 100% elektrische bussen voldoet vandaag trouwens 70% van onze vloot aan Euro 6, de hoogste norm op het vlak van emissie die door de Europese unie werd ingevoerd. Tevens beschikt Coach Partners over een CNG-bus, die op biogas rijdt.

Emissie-neutrale bussen. Van bij ons.

Kiezen om met zowel Belgische als andere Europese constructeurs samen te werken laat toe onze expertise op vlak van personenvervoer te delen zodoende de technologie te verfijnen en af te stemmen op onze activiteiten. Op die manier kan Coach Partners weer grote stappen vooruit zetten in de realisatie van de omschakeling naar zo veel mogelijk emissie-neutrale bussen.

Bert Desmet – CEO Coach Partners:

“Coach Partners heeft zich tot doel gesteld om een gepast antwoord te hebben op de vervoersvragen van iedere klant . Nu de maatschappelijke vraag naar emissieloos rijden zich aandient , willen wij ook hier voor de juiste expertise opbouwen. “

Yves Delaere – Gedelegeerd Bestuurder Coach Partners:

De eerste 100% elektrische bus bij Coach Partners is een mijlpaal die ons naar ‘the next level’ zal brengen. De evolutie naar 100% elektrische bussen is niet meer te stoppen, wie vandaag niet bereid is te investeren en leergeld te betalen, zal morgen de bus missen”

Filip Malefason, Managing Director van VDL Bus & Coach Belgium:

De ambitie van Coach Partners en de Europese School Ukkel om scholieren op een milieuvriendelijke manier naar school te brengen ondersteunen wij van ganser harte. Voor de jongere generatie is het eigenlijk vanzelfsprekend dat een bus elektrisch rijdt. Zij zijn zich meer dan ooit bewust van de gevolgen van schadelijke uitlaatgassen voor het milieu. Als pionier  op het gebied van elektrisch vervoer in Europa streven wij altijd naar oplossingen die bijdragen aan gezondere en prettigere leefomgevingen. Met inmiddels bijna 800 bussen in bijna 10 landen en dagelijks meer dan 150.000 kilometers in vele Europese steden en regio’s is de magische grens van 100 miljoen elektrische kilometers in zicht.”

Klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan?

Coach Partners blijft groeien en is vandaag klaar om makkelijk in te spelen op elke vraag van personenvervoer in België. Of het nu gaat om dagelijkse pendeldiensten voor bedrijven en scholen of ritten op afspraak voor groepen en verenigingen, Coach Partners staat steeds garant voor veilig, betrouwbaar én betaalbaar vervoer.